Home

Sjamanisme

Sjamanisme

Sjamanisme komt eigenlijk nauwelijks tot zijn recht als je het samenbind in woorden. Het is een zoveel omvattend iets, wat je moet ervaren en vooral moet leven!

Sjamanisme is voor mij in verbinding zijn met AL wat is, alles is een geheel , het gehele universum, ook ongezien, met alles wat zich daarin bevindt. Bewust zijn dat de dieren bezield zijn, de stenen, de bomen, de planten, de sterren, maan, zon, planeten, etc. Moeder Aarde haar hartslag voelen, het fluisteren van de wind horen en ga zo maar door..

Bewust Zijn en leven, in respect met AL wat is.

 

Sjamanisme brengt het besef dat het zoveel gemakkelijker kan, leven zonder pijn,  ziektes, depressies, burn out, stress, ongemakken, problemen, trauma`s , wanhoop en moedeloosheid, etc…

Het is verantwoording nemen voor onze eigen acties en dus ons eigen leven, welke keuze maak je en waaruit. De kracht in ons zelf te zien en te leven in plaats van het buiten ons zelf te leggen.

De manier waarop ik sjamanisme ervaar is te Zijn wie we Zijn vanuit een universeel weten en vanuit een diep Bewustzijn . Dit gaat ver voorbij aan wat we tegenwoordig in onze maatschappij leren, afgescheiden en uit verbinding met onze essentie….. met vaak alle gevolgen van dien…