Home

Sjamanisme

Sjamanisme

Sjamanisme komt nauwelijks tot zijn recht als je het samenbind in woorden. Het is een zoveel omvattend iets….

Sjamanisme is voor mij bewust in verbinding zijn met AL wat is, alles is een geheel , het gehele universum, ook ongezien, met alles wat zich daarin bevindt. Bewust zijn dat De Aarde bezield is, de dieren, de stenen, de bomen, de planten, de sterren, maan, zon, planeten, etc. Moeder Aarde haar hartslag voelen, het fluisteren van de wind horen en ga zo maar door..

Bewust Zijn Leven, in respect met AL wat is.

Sjamanisme brengt het besef en bewustzijn dat het zoveel gemakkelijker kan, leven zonder pijn,  ziektes, aandoeningen, kwalen, depressies, burn out, stress, ongemakken, problemen, trauma`s , wanhoop en moedeloosheid, etc…

Het is verantwoording nemen voor onze eigen acties en dus ons eigen leven, welke keuze maak je en waaruit. De kracht in ons zelf te ervaren en dat te leven in verbinding, in plaats van het buiten onszelf te leggen.

De manier waarop ik sjamanisme ervaar is te Zijn wie we Zijn vanuit een universeel weten en vanuit een diep Bewustzijn . Dit gaat ver voorbij aan wat we tegenwoordig in onze maatschappij leren, afgescheiden en uit verbinding met onze essentie….. met alle destructieve gevolgen van dien.