Monique

Mijn naam is Monique Bouman – van der Velde (1970)

Mountain Horse Woman

Van nature heb ik de aanleg te kunnen doorzien wat er met en tussen mensen gaande is. Een voor mij vanzelfsprekend bewustzijn, om “het grote geheel” waar te kunnen nemen.

Hoe daar als kind mee om te gaan in m’n omgeving als ook in de maatschappij, bracht me in een chaotisch gevecht met mezelf en het leven. Hierdoor creëerde ik (onbewust) een opeenstapeling aan lichamelijke en geestelijke ziektes, klachten, aandoeningen en problemen.

“A hell of a journey” en achteraf gezien enorm leerzaam!

In 1998 kwam ik daardoor in aanraking met een oude sjamanistische traditie. De bezieling en de levens essentie die het neerzette was voor mij levens reddend. Deze lineage met z’n waardevolle teachings en healings raakte me diep. Hetgeen wat voor mij, als kind al, als natuurlijk weten aanwezig was, vond ik hierin terug. Ik begon vanuit deze bijzondere lineage een jarenlange individuele training te doorlopen,  van onschatbare waarde.  Het bracht me heling op allerlei vlak en tevens werd ik onderwezen om o.a. m`n natuurlijke talenten verder te ontwikkelen.

Ik bestudeerde en praktiseerde de weg van holistische heelheid. Hiermee heb ik een bewustzijn ontwikkeld wat maakt dat ik het werk kan doen zoals ik dat heden ten dage bewerkstellig. Het verder ontwikkelen hierin is voor mij een continu proces en vanzelfsprekend.

Sinds 2006 run ik mijn eigen praktijk waarin ik werk als holistisch energetisch coach, therapeut, healer, teacher.

Daarnaast werk ik ook samen met mijn man Wim-Jan Bouman. Hij werkt vanuit dezelfde visie, op zijn unieke manier. Zie www.livingcircle.nl Er is ook de mogelijkheid een traject/training te volgen afgewisseld door ons beide.