Home

Consult mensen

Je kan bij me terecht voor een grote verscheidenheid aan problemen, lichamelijke en/of geestelijke klachten, aandoeningen, ziektes als ook begeleiding hierbij.

Ook geef ik  individuele trainingen, toegespitst en doelgericht waardoor ieder zijn eigen unieke en waardevolle traject kan doorlopen om datgene te leren en te bereiken wat in overleg ten doel wordt gesteld, waar je aan werken wilt, veranderen en/of helen wilt. Trajecten van ontwikkeling en groei, bewustwording, te helen daar waar nodig is, meer bij jezelf te komen,een goeie basis te krijgen, zuiver te zijn in je energie, te duiken in het diepe, te werken aan hetgeen wat je nodig hebt om het leven te leven dat je graag wilt, gelukkig te zijn, etc. Het is teveel om op te noemen en geen traject is hetzelfde!

Tijdens mijn werk zorg ik ervoor dat ik in een sjamanistische staat van bewustzijn ben ( daar ben ik in getraind, zie homepage en Monique) en maak van daaruit contact met je diepere wezen, je ziel, de alles omvattende wijsheid die zich in je bevindt en de essentie van waaruit je leeft. Ik neem waar via energie en van daaruit wordt ik geleid naar werkelijke oorzaken van ziektes, klachten, problemen en richtlijnen hoe te handelen, wat te doen om verandering en herstel te brengen.
Een consult kan bestaan uit een reading en/of healing, in vele gevallen is het beide.
Het ligt eraan waarvoor je komt en hoe een consult zich ontvouwt zodat kan gebeuren wat voor jou het beste is.

Ik werk hierbij nauw samen met m`n begeleiding en met de heilige energieën om ons heen. Ook tijdens healings laat ik me dus leiden zodat het zich in overeenstemming ontvouwt. Daarbij heb ik o.a. healing technieken tot m`n beschikking die ik geleerd heb en in samenwerking ook zelf ontwikkelt heb.

Sommige consulten doe ik via een foto . In de loop van de jaren heb ik me daarin gespecialiseerd en kan op die manier ook internationaal werken. Ook spoedgevallen die tussendoor komen zijn dan gemakkelijker in te plannen. Ik geef ook consulten in de natuur, dit ook vooral bij trainingen/ langdurige trajecten/coachen maar ook healing , ook daar werk ik nauw samen met het ongeziene van de natuur, terwijl we ons al werkend begeven over de paden. In overleg kun je aangeven of je een consult via een foto wilt of in de natuur.

Ik lees niet de energie van de foto of het gevoel dat ik van de foto krijg maar werk vanuit een dieper niveau.

Het ligt er dus aan waarvoor je komt, wat je vragen zijn, waaraan je werken wilt. Eén consult kan voldoende zijn, en in andere gevallen zullen het er meerdere zijn of een langer traject of  training  waarin reading, healing, coaching en begeleiding centraal staan. Daarbij zal je adviezen en “werktuigen” aangereikt krijgen waar jezelf mee aan de slag kan omdat het  van belang is dat je de verandering of healing zelf ook voortzet in je dagelijkse leven.

Wat ik nodig heb als je een consult via een foto wilt:
 • een recente foto waar je alleen op staat.
 • Duidelijke vragen, wat je weten wilt, waar je aan werken wilt!
 • Naam en leeftijd.
 • Beknopte achtergrond informatie en (zo nodig) de gezinssituatie.
 • Medicijn gebruik.
 • Na het consult mail ik je het verslag of ik stuur het op per post.
Tarief consult:

Uurtarief € 75,- (voor bedrijven gelden andere tarieven)

Een consult kan 45 minuten t/m 2 uur duren.
Het eerste consult duurt minimaal 1 uur.

 

Tevens geef ik advies betreft zaken als wonen, werken, winkel, praktijk,etc., een fijne plek te creëren in overeenstemming met het geziene en ongeziene waardoor alles optimaal tot zijn recht kan komen! Vraag via het contact formulier vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

 

Totem Reading

Naast bovenstaande  mogelijkheden kun je ook een Persoonlijke Totem Reading laten doen. Dit is een “guide for your life” en kun je maar 1 keer in je leven laten doen! Je komt je karmische lessen te weten en op welke unieke manier jij een expressie van Spirit bent.

 • Wat je hoofddoel is in dit leven en jou Totem Clan.
 • Wat je kwaliteiten en issues zijn, die duidelijk worden door je 7 Totemdieren.
 • Je komt te weten wie je Totem Spirit is , je Totem Gids , die al vanaf je geboorte bij je is en er voor je zal zijn tot aan je dood.

Deze Totem Reading komt voort vanuit de Black Bear Lineage en is erg uitgebreid. Je krijgt o.a. informatie van de dieren die in je chakra`s leven ( 7 dieren, in elk chakra 1). Deze informatie kun je gebruiken voor verdere persoonlijke en geestelijke ontwikkeling, meer in balans komen, in je kracht, het brengt je heling en het helpt je een groter inzicht te geven in je individuele energie systemen en je natuurlijke talenten. Wanneer je de dieren in je chakra`s weet kun je ermee samenwerken en de energie neer gaan zetten die zij vertegenwoordigen op een manier die voor jou het beste is.Het maakt dat je meer en meer je leven kunt gaan leiden vanuit kracht en gaat ontdekken wat voor jou natuurlijk is, wat bij je hoort en wat niet. Door jouw unieke talenten te ontdekken kun je ze verder gaan ontwikkelen onder begeleiding van de dieren in je chakra’s , je Gids en je Clan.De Clan waar je onder valt maakt duidelijk tot welke “familie” je spiritueel gezien behoort, dit betekent dat je een beroep kunt doen op de energieën en de spirits die bij deze Clan horen die je helpen in je leven en je doelen helpt te bereiken.De Gids die je leert kennen is er al vanaf je geboorte en blijft gedurende de rest van je leven bij je. Ook hier kun je altijd een beroep op doen.De reading bevat dus zeer waardevolle informatie over jezelf en kan een steeds weer terugkerende gids voor je zijn gedurende de rest van je leven.

Wat ik voor deze Reading nodig heb is het volgende:

 • Je volledige naam
 • Geboortedatum
 • Informatie over jezelf, je leven, waar loop je tegen aan in je leven, terugkerende programmeringen, gewoontes ed, en de vragen die je hebt. ( dit kunnen we telefonisch doen maar kan ook via de mail)
 • De reading doe ik via een foto dus ik heb een recente foto van je nodig waar je alleen en volledig op staat, gezicht recht naar de camera/naar voren gericht.

De reading werk ik uitgebreid uit en het complete verslag krijg je in een mapje toegestuurd. Dit is een “life time” Totem Reading en kun je ook maar 1 keer in je leven ontvangen! (Prijs op aanvraag)