Home

Consult mensen

Je kan bij me terecht voor een grote verscheidenheid aan lichamelijke en/of geestelijke ziektes, klachten, aandoeningen, pijnen, trauma`s, problematiek, etc.

Ook voor levensvragen, ontwikkeling en groei in bewustzijn, kun je bij me terecht.

Een consult begint met een gesprek om inzicht te krijgen in de diepere lagen die gaande zijn.

Van hieruit ontvouwt het consult zich waarbij ik me laat leiden door de energie die ik zie, voel, intuïtie en begeleiding.

Hoe het zich ontvouwt hangt dus af van waarvoor je komt, wat er gaande is.

Ik werk met diverse vormen van healing, energiewerk, reading, coaching, meditaties, e.d.

Alle opgedane kennis die ik geleerd en ontwikkelt heb en me bewust eigen heb gemaakt , is daarbij een belangrijk onderdeel in de manier waarop ik werk.

Soms is 1 consult voldoende en in andere gevallen zullen het er meerdere zijn of een langer traject of training  waarin reading, healing, coaching en begeleiding centraal staan. Je zal dan tevens adviezen en “werktuigen” aangereikt krijgen waar je zelf mee aan de slag kan gaan omdat het ook van belang is dat je de verandering en/of healing zelf voortzet in je dagelijkse leven.

De consulten vinden plaats in de natuur.

Al werkend begeven we ons over de paden en werk ik nauw samen met het ongeziene van de natuur.

Sommige consulten doe ik nog via een foto . Via energie werken maakt dat grenzen , afstand en tijd niet ter zake doende zijn. In de loop van de jaren heb ik me daarin gespecialiseerd en kan op die manier ook internationaal werken. Ook spoedgevallen die tussendoor komen zijn dan gemakkelijker in te plannen. Ik lees trouwens niet de energie van de foto of het gevoel dat ik bij de foto krijg maar werk ook hierbij vanuit een dieper niveau.

Tarief consult:

Uurtarief € 85,- (voor bedrijven gelden andere tarieven)

Een consult kan 1  t/m 2,5 uur duren.

Daarnaast werk ik ook samen met mijn man Wim-Jan Bouman. Hij werkt vanuit dezelfde visie, op zijn unieke manier. Zie www.livingcircle.nl. Er is de mogelijkheid een traject/training te volgen afgewisseld door ons beide ,waardoor verandering en/of heling nog dieper verankert kan worden!

 

 

Totem Reading

Naast bovenstaande  mogelijkheden kun je o.a. ook een persoonlijke Totem Reading laten doen. Dit is een “guide for your life” en kun je maar 1 keer in je leven laten doen! Je komt je karmische lessen te weten en op welke unieke manier jij een expressie van Spirit bent.

  • Wat je hoofddoel is in dit leven en jou Totem Clan.
  • Wat je kwaliteiten en issues zijn.
  • Je komt te weten wie je Totem Spirit is , je Totem Gids.

Deze Totem Reading komt voort vanuit de Black Bear Lineage en is uitgebreid. Deze informatie kun je gebruiken voor verdere persoonlijke en geestelijke ontwikkeling, meer in balans komen, in je kracht, het brengt je heling en het helpt je een groter inzicht te geven in je individuele energie systemen en je natuurlijke talenten. Het maakt dat je meer en meer je leven kunt gaan leiden vanuit kracht en gaat ontdekken wat voor jou natuurlijk is, wat bij je hoort en wat niet.  De reading bevat veel waardevolle informatie over jezelf en kan een steeds weer terugkerende gids voor je zijn gedurende de rest van je leven.

De reading werk ik uitgebreid uit en het complete verslag krijg je in een mapje toegestuurd. Dit is een “life time” Totem Reading en kun je ook maar 1 keer in je leven ontvangen! Prijs op aanvraag.