Home

Consult dieren

Voor een consult voor je dier kun je bij me terecht voor :

ziektes, gezondheidsklachten, gedragsproblemen, juiste (natuurlijke) medicijnen (dit eventueel in overleg met de dierenarts) ,trauma`s, stervensbegeleiding, socialisatie problemen, om meer te weten te komen over het verleden (vorige eigenaar of vroegere ervaringen), enz.

Maar ook voor individuele trainingen om bewuster te leren omgaan met je paard of hond. (dan kom ik ook bij je thuis,vraag  naar de mogelijkheden via het contact formulier).

Een consult doe ik over het algemeen aan de hand van een foto. In de loop van de jaren heb ik me daarin gespecialiseerd en kan op die manier ook internationaal werken. Afstand is dus geen probleem! Ook spoedgevallen die tussendoor komen zijn dan gemakkelijker in te plannen. ( voor individuele training kom ik dus vooral bij je thuis!!)

Ik lees niet de energie van de foto of het gevoel dat je van een foto kan krijgen maar werk vanuit een dieper niveau.

Tijdens mijn werk zorg ik ervoor dat ik in een sjamanistische staat van bewustzijn ben ( ben ik in getraind, zie onder homepage en Monique)  en maak van daaruit contact met het diepere wezen, ziel van het dier. Van daaruit wordt ik geleid naar werkelijke oorzaken van ziektes, klachten, problemen en richtlijnen hoe te handelen. Dit is een diepere en respectvolle manier van werken, contact maken met een dier. Ik krijg dan ook met elk dier contact!

Ik werk hierbij nauw samen met m`n begeleiding en met de heilige energieën om ons heen. Ook tijdens healings werk ik daarmee samen.
Een consult kan bestaan uit een reading en/of healing, in vele gevallen is het beide. Het ligt eraan wat je weten wilt van je dier en wat er gaande is.
Daarbij kan 1 consult voldoende zijn, meerdere of een langer traject nodig zijn.

Bij de manier waarop ik werk is het belangrijk om duidelijke vragen van je te hebben, wat je weten wilt van/over je dier. Het zijn jou vragen die naar antwoorden leiden!

Paard
hond_150x150
kat_150x150
Voor een consult heb ik nodig:
  • Naam en leeftijd van het dier
  • Informatie over medicijngebruik
  • Eventueel korte achtergrondinformatie
  • Een recente foto waar het gehele dier alleen op staat
  • Duidelijke vragen, wat je weten wilt!
Tarief consult:

Het uurtarief is € 75,-  (voor bedrijven gelden andere tarieven)

Een consult kan 45 min. t/m 2 uur duren. Het eerste consult duurt meestal minimaal 1 uur.

Bij een consult via een foto ontvang je naderhand het verslag per email.

Katten
Pup
il_570xN.384496481_92w4